Return & Delivery

 Return & Delivery 

Bij Sin City streven we naar volledige tevredenheid over uw aankoop. Dit retour- en leveringsbeleid beschrijft onze verzend- en retourvoorwaarden om te zorgen voor een soepele en zorgeloze winkelervaring.

HOE KAN IK RETOURNEREN?

Artikelen in de uitverkoop zijn definitief en komen niet in aanmerking voor terugbetaling of omruiling!

Retouren moeten worden verzonden naar:

Sin City

Rijder 1B-9

1502 BE Zaandam

WELKE ARTIKELEN ZIJN RETOURNEERBAAR?

U kunt uw artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van uw zending retourneren. Artikelen moeten in de originele staat zijn en in de originele verpakking met labels nog bevestigd. Supplementen moeten in hun verzegelde verpakking zitten. Als de verpakking is geopend, kan deze niet worden geretourneerd vanwege gezondheids- en hygiëneredenen.

ZIJN ER KOSTEN VOOR EEN RETOURZENDING?

U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. U kunt het pakket retourneren bij uw lokale postkantoor.

HOE SNEL KRIJG IK MIJN TERUGBETALING?

Zodra uw retourzending is ontvangen, geïnspecteerd en goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een tegoed toegepast op de oorspronkelijke betaalmethode, binnen 10 werkdagen. We accepteren alleen retourzendingen als er een officieel retourformulier aan uw pakket is toegevoegd. We accepteren geen andere zelfgemaakte retourformulieren.

Bewaar uw track- en tracecode wanneer u een artikel naar ons retourneert. Op deze manier kunnen we controleren waar het pakket zich bevindt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren retourpakketten.

BESCHADIGD ARTIKEL

Als u een beschadigd artikel heeft ontvangen, e-mail ons dan op info@sincity.nl met afbeeldingen van de imperfecties, zodat we de volgende stappen kunnen bepalen. Laat het ons binnen 48 uur na ontvangst van het artikel weten. Gebrekkige artikelen zijn geen artikelen die al zijn gedragen.

KAN IK EEN ARTIKEL RUILEN?

We ruilen geen producten vanwege beperkte voorraad. 

 

LEVERINGSBELEID

VERZENDKOSTEN

We bieden vaste verzendkosten aan klanten in Nederland en buiten Nederland. De verzendkosten in Nederland bedragen €5,95 per bestelling. Buiten Nederland betaalt u een ander bedrag per land.

VERZENDTIJDEN

We verwerken en verzenden bestellingen binnen één tot twee werkdagen na ontvangst van de betaling. Levertijden zijn afhankelijk van uw locatie en verzendmethode. In Nederland duurt de levering meestal één tot twee werkdagen, en buiten Nederland duurt de levering meestal drie tot vijf werkdagen.

BESTELLING VOLGEN

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer per e-mail waarmee u uw bestelling online kunt volgen.